Mutfakta Yenilik Zamanı: Farklı ve Kullanışlı Meyve & Sebze Soyma Gereçleri

Yemek hazırlarken kullanabileceğiniz farklı ve kullanışlı ürünlerin başında bazı meyve & sebze soyma gereçleri gelir. Kimi zaman biberleri ayıklamak, kimi zaman patatesleri doğramak için kullanabileceğiniz bu ürünler yemeklerinizi pratik şekilde hazırlamanızı sağlar. Mutfaktaki kullanım alışkanlıklarınızı değiştiren, zamandan tasarruf etmenizi sağlayan ve kullanması eğlenceli olan bu ürünleri online olarak satın alabilirsiniz. Meyve & sebze soyma gereçleri;

  • Genellikle paslanmaz çelikten üretilir, dirençlidir. Bu yüzden uzun yıllar kullanıma uygundur.
  • Farklı renk ve tasarımlara sahip olduğu için her zevke ve bütçeye hitap eder.
  • Tasarımları kompakt olduğu için son derece kullanışlıdır.
  • Yemeklerin daha hızlı, pratik ve göz alıcı hazırlanmasını sağlar
  • Meyve & Sebze Soyma Gereçleri

1-) Pratik Dolma Biber & Kabak Oyacağı

Meyve & sebze soyma gereçleri
Yemeklerinizi Kolayca Hazırlamanızı Sağlayan Ürünler, Pratik Dolma Biber & Kabak Oyacağı

Farklı meyve&sebze gereçleri arasında ilk önerimiz, biber&kabak oyacağı! En lezzetli yemeklerden biri olan biber ve kabak dolmasını yapabilmek için bazı hazırlıklar yapmak gerekir. Biberlerin sap kısımlarını çekip çıkarmak, kabakların içlerini boşaltmak, biberlerin çekirdeklerini ayırmak… Bu işlemler bazen gereğinden fazla zaman alabilir. Ama Pratik Dolma Biber & Kabak Oyacağı ile bu işlemi çok daha kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz! Tek hamlede biberlerin çekirdeklerini ve sapını gövdeden ayırabilirsiniz. Paslanmayan, keskinliğini kaybetmeyen ve pratik olan bu ürünler siz de bir tencere dolmayı hızlıca hazırlayabilirsiniz!

2-) Paslanmaz Çelik Jülyen Soyacak

Paslanmaz Çelik Jülyen Soyacak
Pratik ve Kullanışlı Meyve & Sebze Gereçleri, Paslanmaz Çelik Jülyen Soyacak

Jülyen doğrayıcı hem pratik hem de farklı olmasıyla ön plana çıkan gereçlerdendir. Sunumlarınızda farklılıklar yaratmak, yeni yemekler denemek için jülyen soyacak çeşitlerini deneyebilirsiniz. Kibrit patates kızartması, kabak spagetti, havuç tarator gibi lezzetleri bu ürün ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Yumuşak ya da sert meyve sebzeleri jülyen doğrayıcı ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Böylece hem zamandan kazanırsınız hem de farklı görünümlerde lezzetler yaratabilirsiniz!

3-) Tırtıklı Patates Dilimleyici

Meyve & sebze soyma gereçleri
Farklı Tasarımlara Sahip Meyve & Sebze Gereçleri ile Şık Sofralar Kurun, Tırtıklı Patates Dilimleyici

Patates, her haliyle sevilen lezzetlerden biridir. Kızartması, haşlaması, püresi, salatası… Yemeklere çok lezzetli bir eşlikçidir. Patatese farklı şekiller verebilmek için kullanabileceğiniz çeşitli aletler vardır. Tırtıklı Patates Dilimleyici de bunlardan biri! Farklı yapısıyla patatesleri tırtıklı şekilde kesmenize yardımcı olan bu ürün ile siz de yemeklerinize şıklık katabilirsiniz!

4-) Zeytin Çizme Aparatı

Zeytin Dilme Çizme Aparatı Kolay Zeytin Çizici Alet
Hem Pratik Hem Kolay, Zeytin Çizme Aparatı

Evde kendi zeytininizi yapmak istiyor ama süreçten dolayı vazgeçiyor olabilirsiniz. İşte bu ürün, zamandan tasarruf etmenizi sağlayıp işlerinizi kolaylaştıracak! Zeytin dilme aparatı sayesinde, normalden 3 daha hızlı şekilde zeytinleri çizebilirsiniz. 3 adet keskin bıçağa sahip olan bu ürün ile farklı ebatlardaki zeytinleri dilebilirsiniz. Dilme işlemini yaparken parmaklarınızın zarar görmemesi için parmak korumalıklarını kullanabilirsiniz. İsterseniz kavanoz üzerinde isterseniz masada kolayca dilediğiniz zeytinleri hazırlayabilirsiniz!

5-) Buharda Pişirme Aparatı

Meyve & sebze soyma gereçleri
Hızlı, Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler için Meyve & Sebze Gereçleri, Buharda Pişirme Aparatı

Buharda pişiriciler, besin değerlerini koruduğu için oldukça önemli ürünlerdir. Öğünlerinize sağlık, lezzet ve pratiklik katacak bu ürün ile siz de çok güzel yemekler hazırlayabilirsiniz. Sebzeleri buharda pişirdiğiniz zaman, sebzelerin vitamini kendilerinde kalır. Ama sebzeleri haşladığınız zaman, sebzelerin vitamini suya geçer. Bu yüzden sağlıklı yemekler hazırlamak için buharda pişiricileri tercih edebilirsiniz. Açılıp kapanan yapılarıyla buharda pişiriciler her tencereye uyum sağlar. Ayaklı oldukları için de yanma, yapışma problemleri yaşamazsınız. Ayrıca ürünü katlayarak kaldırabilirsiniz. Böylece kullanım sonrası saklamak da son derece kolaydır. Siz de buharda pişiriciler ile pratik ve lezzetli öğünler hazırlayabilirsiniz!

6-) Spiral Sebze Dilimleyici

EVİBELLA Spiral Sebze Dilimleyici
Dekoratif Görünümlü Lezzetler için Gereçler, Spiral Sebze Dilimleyici

Hep aynı şekilde yemekler hazırlamaktan sıkıldınız mı? O zaman Spiral Sebze Dilimleyici ile siz de yemeklerinize renk katabilirsiniz! Spiral dilimleyici sayesinde yemeklerinizde bukleler oluşturabilirsiniz. Salatalar, yan yemekler, meyve tabakları hazırlarken bu ürünü kullanabilirsiniz. Böylece dekoratif görünümlü, iştah açıcı ve farklı bir sunum yapabilirsiniz. Ürünün kullanımı da son derece kolay olduğu için hemen her seb&meyve ile dilimleyiciyi kullanmanız mümkündür. Tek yapmanız gereken meyveyi veya sebzeyi dilimleyicinin yuvasına yerleştirip döndürmek!

7-) Pratik Spiral Patates Dilimleyici (Çubukta Patates Cips Yapma Aparatı)

Meyve & sebze soyma gereçleri
Pratik Spiral Patates Dilimleyici (Çubukta Patates Cips Yapma Aparatı)

Yine harika bir patates şekillendirici ile karşınızdayız! Çubukta Patates Cips Yapma Aparatı ile farklı, dekoratif ve lezzetli atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Üstelik bu aparat sayesinde hazırlık ve pişirme aşamaları için farklı aletlere gerek yok! Aynı set ile patatesi pişirmeye hazırlayabilir ve ardından pişirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Patateslerinizin normale göre daha kolay pişmesini sağlayan bu teknik aynı zamanda çıtır çıtır olmalarına da yardımcı olur. Herkesin kolayca kullanabileceği bu ürünün temizliği de son derece kolaydır. Bu ürün sayesinde siz de yemek hazırlarken ya da temizlerken mutfakta vakit kaybetmeye son diyebilirsiniz!

8- ) Meyve Dilimleyici

Meyve & sebze soyma gereçleri
Kolay, ve Pratik Kullanımlı Meyve Dilimleyici

Meyve dilimlemek bazen son derece zahmetli olabilir. Elma, armut, karpuz, kavun, portakal… Şekli kesici alete uygun olan pek çok meyve ve sebzeyi dilimleyiciler ile bölebilirsiniz. Böylece her dilimi eşit olan meyve ve sebzeler elde edersiniz. Ayrıca dilimleme sürecinde yaşadığınız zorlukları da ortadan kaldırabilirsiniz! Tek bir hamle ile kusursuz dilimler oluşturmak için siz de Meyve Dilimleyici çeşitlerini inceleyebilirsiniz!